Info

Dessa tröskelpass! Man känner att de tar om man säger så. Kan nästan känna lite ångest inför dem innan och man kan ju inte påstå att de är sköna att springa. Men som sagt, det känns att de ger effekt. Gick upp tidigt och körde samma upplägg som i onsdags; 3 km uppvärmning och sedan 20 minuters tröskel. Tyckte att benen kändes tunga och sega (jag gillar egentligen inte att köra såna här pass på morgonen) men när jag sedan låg och pustade ut och kollade klockan så insåg jag att jag i snitt låg en sekund snabbare per km jämfört med förra tröskelpasset. Och efteråt, då är det väldans skönt. Man ligger och känner sig som blixten.

Efteråt sprang jag ner till Grönsta och tog 3-kilometersslingan som nedjogg. Ville känna lite skog eftersom jag åker till Gotland imorgon och där finns det inte lika mycket av den varan.

Just det, ni ser den lilla fula magväskan jag har? Nej, jag har inte smågodis i den utan en kamera. Jag brukar ju köra med min iPhone men har efter diverse olyckor insett att det vore bättre att ha en stöt- och regntålig kamera. Efter att ha surfat runt och framförallt snackat med min svåger Anders slog jag till på en Panasonic Lumix FT4. Den är orange (=sportigt) och ska visst klara av att vara 12 meter under vatten i 60 sekunder samt tåla fall på 2 meter. Proffsigt va? Ser fram emot att utsätta den för riktigt skitväder, dock helst efter semestern. Så numera har jag kameran i den här lila magväskan. Bear with me.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS