Info

På med Finisher-tröjan från Stockholm Marathon och full fart hemåt. Det lustiga är att jag precis utanför jobbet mötte en annan löpare med samma tröja. Jag upptäckte det dock precis när vi passerade varandra vilket gjorde att jag inte hann le sådär lite pillemariskt uppmuntrande mot honom. Han gjorde i för sig inte heller det men det tycker jag är god sed att göra när vi maralöpare möter varandra – särskilt detta år med skitvädret! Jag kutade hemåt, denna dag med The Hives som sällskap. Kände mig lite trött i benen till en början men sen kom jag in i ett bra distanstempo. För varje meter jag springer utan att känna av knät känner jag mig så oändligt tacksam. Och lycklig. Och peppad. Etc etc.

Hopphopp! Lite spänsthopp innan middagen.

Har det regnat? Nej, det är bara svett.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS