Info

Nu på kvällen var det dags för tröskelpass. Var rätt trött när jag kom hem från jobbet och så varmt ute. Men jag bytte om och gav mig ut. Först 3 km uppvärmning och därefter körde jag spänsthopp. Sedan 20 minuters tröskelträning. Jag pinnade på i bra fart på en ganska rak sträcka. Var lite osäker på hur det skulle gå med knäet men det kändes ok, tack och lov. Verkar främst vara kuperat som knät inte gillar. Snittfarten hamnade på 4,04/km. Snabbaste kilometern låg på 3:59 och den långsammaste på 4:09 (jag springer dock på känslan och håller inte på att kolla klockan medan jag kutar). Mycket nöjd med detta i värmen.

Ett par kilometers nedjogg och sen blev jag plötslig galet sugen på iskaffe. Rusade in i köket när jag kom hem och fixade i ordning, drack kanske upp det hela på 5 sekunder. Sen bästa avslutningen på dagen: Olle och jag cyklade ner till hamnen och badade och åt jordgubbar. Fast vi saknade barnen som är hos sin farmor och farfar på landet hela veckan. Men jösses så mysigt vi hade:

Nu middag!

Kommentarer

7 kommentarer

Post a comment
 1. Karin #
  juli 4, 2012

  Jösses vilket muskelpaket som är ute i spåret.
  Du är supersnygg!

  • juli 4, 2012

   Haha Karin, du är snäll du… Man får ju spänna sig så gott man kan när man är med på bild vettu…

 2. Kungsholmens snabbaste man #
  juli 5, 2012

  Haha, även jag körde 20 min tröskel häromveckan på exakt samma tid. I går körde jag 2×4 minuter och mår urdåligt och måste avbryta intervallpasset. åt innan och det brukar aldrig vara ngt problem men det blev det denna dag. Väl hemma surnar jag till och tänker att det är bara att börja om så på andra försöket körde jag hela passet på 6×4 minuter och då fick jag ju lite extra träning av de första 2×4 som jag redan sprungit. I dag blir det skön glassarrunda. Är avundsjuk på alla vackra rundor du kan välja. Själv slår jag knut på mig själv för att hitta rundor.

  • juli 5, 2012

   Bra vinnarskalle du har – det gillar man. Starkt att köra igen.
   Du får lämna Kungsholmen, flytta till ngn förort och bli snabbast där, tex Brommas snabbaste man eller Lidingös snabbaste man. Men tips är ju att springa från stan ut till t ex Lidingö eller annan fin natur och på det sättet köra långpass.

 3. juli 6, 2012

  En icke träningsrelaterad fråga: vad är det för kattras ni har?

  • juli 6, 2012

   Devon Rex heter de! Världens finast och roligaste katter. Många som är allergiska klarar dessa bättre (obs dock för att det ibland även kan vara tvärtom så man måste testa). Jag är uppvuxen med bondkatt, har haft en massa fina bondkatter så i jämförelse skulle jag säga att Devon Rex är lite mer som hundar på ngt konstigt vis. Väldigt sällskapliga, trivs bäst när de är två. Otroligt nyfikna och världens mjukaste päls. Hårar även oerhört lite!

 4. juli 6, 2012

  En sån snygging! Vet dock inte om två katter är aktuellt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS