Info

Efter jobbet hoppade jag ur sandalerna och ner i löpardojorna. Senaste passen har jag bara använt mina Boston, vill ta det aningen lugnt med alla andra dojor tills knät är helt i form. Jaha, sen var det dags att sätta fart hemåt med datorn på ryggen. Höll maratempo mestadels av tiden men landade ändå på en snittid på 4:43/km i och med backar och en del rödljus. Det är så mycket vägarbeten på Odengatan och så människor som traskar runt i godan ro ovanpå det – det gjorde att jag istället sprang på cykelbanan, äntligen fritt fram!

Nej, det är ingen vårta på hakan. Det är svett. Nu dusch och sen hopp ner i sandalerna igen och cykla in till stan för middag!

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
 1. Karin #
  juli 3, 2012

  Guuuuud vad du är duktig! Springer före jobbet och hem från jobbet. Önskar jag kunde göra detsamma men här sitter jag med mitt löparknä och filosoferar.

 2. Karin #
  juli 3, 2012

  Guuuuud vad du är duktig! Springer före jobbet och hem från jobbet. Önskar jag kunde göra detsamma men här sitter jag med mitt löparknä och filosoferar.
  Snygga sandaler by the way.

  • juli 4, 2012

   Jag lider med dig, Karin. Särskilt nu när mitt knä krånglar – man blir ju tokig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS