Info

Jag har en tanke om att jag tar med olika band ut på löppass. Idag var det Glasvegas tur. Startade upp med Geraldine och sprang på alldeles för fort. Lite taskigt att det bara får sitta i öronen men de måste ändå sett vilken otrolig morgon det var. Strålande sol och bara blått på himlen. Och att kunna springa i bara shorts och linne så tidigt – ahh, det blir inte bättre! Sprang Lidingöloppets första mil och sen vidare ut mot Elfvik. Totalt 18 km. Det klassar jag som ett kort långpass, jag tycker nog gränsen går där vid 18 km.

Sen världens snabbaste smoothie med frysta jordgubbar och ananas.

Kommentarer

13 kommentarer

Post a comment
 1. Kungsholmens snabbaste man #
  juli 3, 2012

  Mycket trevligt att du börjat skriva om vilken musik du lyssnar på under rundorna. En annan sak som vore spännande är lite mer tider och hastigheter. Fast jag förstår om du vill låta tävlingstiderna tala för sig själva. Men oj vad jag är nyfiken!

  • juli 3, 2012

   Haha, jo men lite tider kanske kan dyka upp. Jag skriver om det ibland. Men då får du skriva lite tider tillbaka! Just nu håller jag på att jobba mig och knät tillbaka. Blir en del mängdträning framöver innan jag går in i nästa fas längre fram. Hur kör du just nu?

   • Kungsholmens snabbaste man #
    juli 4, 2012

    I dag ska jag köra 6×4 minuters intervaller på Kristinebergs IP. Närmsta målet är att alla ska var i max 3,45 fart men det klarar jag nog inte i dag. Har även den senaste veckan provat lite kortare intervaller: 6×20 sekunder och 8×1 minut. Enminutersintervallerna gick snabbare än vad jag vågat hoppas på, skulle tro att snittet blev runt 3,20 i fart. Nu skiter vi i rosén och bara kör! Tänk på att vi kommer stå på samma startlinje igen förr eller senare och om du vill att det ska bli 2-1 i din favör så är det bara järnet som gäller. Själv kommer jag såklart ge järnet för de omvända siffrorna.

   • juli 4, 2012

    Haha, starkt! Det är bra att det är lite tävlingshets och när vi väl står där är det ju bara att ge järnet mot varandra. Jag har dock skakat hand med mig själv om att alltid bara tävla mot mig själv. Men visst, sen är det tävling och så slår jag på tävlingsmood. Fast som sagt, löpningen handlar egentligen bara om mig själv, det är då jag tycker det är som roligast, om du är med på detta virriga resonemang? Fast slår jag dig är det ju extra kul! För egen del är mitt upplägg framåt anpassat efter Berlin marathon i september. Jag vet inte riktigt vilka millopp som jag kommer kunna köra och inte heller halvmaran när den ligger så tätt inpå. Men jag kör maraträning och hoppas det gör mig snabbare på milen också! Och halvmaran! Men jag är med dig helt: skit i rosén och så kutar vi!

   • Kungsholmens snabbaste man #
    juli 5, 2012

    Är helt med på ditt resonemang. Jag har mina mål och de är de viktigaste, jag ville bara var lite rolig. Även om det finns en del lite stöddiga typer som jag gärna vill slå så bryr jag mig inte så mycket om andra.

   • juli 5, 2012

    De stöddiga vill man slå! Men vänta…då menar du att jag är stöddig? Nära, haha. Helt med dig! Vi ska slå de stöddiga!

  • Leif #
   juli 4, 2012

   Jag ser att det har uppstått ett missförstånd, det råkar ju vara så att det är JAG som är Kungsholmens snabbaste man.

   • juli 4, 2012

    Ni får springa om saken!

 2. Karin #
  juli 3, 2012

  Mycket trevligt med musiktips. Måste bara säga att jag fick upp öronen (ska man väl säga) för the White Stripes tack vare dig. Fyfarao vad de är bra!! Ligger på spotify och går och går…

  • Kungsholmens snabbaste man #
   juli 3, 2012

   Karin, här kommer en rökare att ha i lurarna:

   • juli 3, 2012

    Formidable!

   • Karin #
    juli 3, 2012

    Tack för tipset!!! Supernajs 😀

  • juli 3, 2012

   Vad kul! Ja jösses White Stripes… jag tröttnar aldrig på dem. ALDRIG!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS