Info

Fortsätter med lätt distans för knäets skull. Sprang återigen ut mot Elfvik för att inte springa så kuperat. Höll ca 10 sek snabbare tempo än igår för att testa och det kändes ok. Invigde även ett par nya tights som Cissi så snällt tipsade mig om. De kommer otippat från Gina Tricot som försökt sig på sportkläder. Gun leggings heter de och kostar bara 149 kr, jomen det är ändå riktigt billigt. Efter att nu ha provsprungit med dem tycker jag de har lite mer känslan av ett par strumpbyxetights, kan hända att man bör ha ett par shorts över men jag tycker ändå det funkade utan. Dock hasade de ner så smått i grenen, ja precis som strumpbyxor, om ni fattar. Men överlag var jag nöjd och haset kanske egentligen var mer av en känsla. Inga långpasstights men funkar bra på kortare distanser. Idag blev det 12 km.

Efteråt stretchade jag lite vid skolan nära oss. Jag gick här när jag var liten (jag har flyttat tillbaka läskigt nära där jag är uppvuxen) och kom att tänka på att man tyckte de här statyerna var enorma. Klättrade någon upp på den högsta så tyckte man det var helt galet! Och nu är de pyttesmå.

Den här hästen såg jag inte idag. Däremot såg jag en liten mus. När jag sprang tillbaka samma väg satt musen där igen på exakt samma ställe, som att den väntade på någon? Mig? Men hästen här, den såg jag igår när Olle och jag gjorde en kvällsutflykt. Så fin den var, en riktig sagohäst. Så den fick vara med här. Hästar är ju bra på att springa.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. juli 2, 2012

  Nu är jag tvungen att kommentera igen. Min dotter börjar i den skolan efter sommaren, och eftersom jag inte är från området ser jag allt utifrån ett vuxenöga. Statyerna är därför, som du nämnde, inte direkt iögonfallande stora för mig, men jag ska tänka på hur STORA de kommer vara för henne – haha!

  • juli 2, 2012

   Se där, två av våra barn går där! Och den tredje inom kort.

   • juli 2, 2012

    Amen då ses vi i höst – vid statyn!

 2. juli 3, 2012

  Hej
  Kul att du nämner dessa löpartights som ”strumpbyxetights”. Vet dock inte om Gina Tricot lyckas med att kränga motisonsprylar. Eller? Personligen hittar jag aldrig löpartights som sitter bra eller känns bekväma så jag använder vanliga strumpbyxor och löparshorts. Strumpbyxor sitter som en smäck och värmer bra när det är kallt men är även rejält bekväma i alla väder. Funkar perfekt för mig och är om man tänker efter nästan samma material som löpartights. 😀

  Så jäkla skönt att jag även använder det rent privat med shorts. 😀

  • juli 4, 2012

   Det där tycker jag låter väldigt bra, Petter. Jag tycker mig faktiskt ha spanat in detta ”strumpbyxemode” på lite killar. Får hålla utkik efter dig!

   • juli 4, 2012

    Hehehe. Det blir kanske inte så lätt att hålla utkik efter mig då jag håller till i de södra delarna av landet. Ska följa din blogg i och med att jag gillar din stil och dina test av prylar.

    Lite nyfiken blir jag på din kommentar att du lagt märke till ”strumpbyxetrend” på killar. Menar du att du sett killar som använder det på stan till shorts eller bara när de motionerar? Jag trodde jag och några få andra var de enda som vägade sig på denna stil. Skulle vara kul om fler kilar vågade vara lite annorlunda.

    Ska läsa vidare på din blogg och bli inspirerad av din löpning. Jag behöver böi lite bättre då jag gillar löpning. Det behövslite mer ordning på min löpning. 😀

    Ha en ba dag. Jag drar ut på en runda i kväll. Har lite utmaningar som ska klaras av så träning behövs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS