Info

Jag som häromdagen dissade cykling cyklade idag in till stan. Ja, för jag gillar att cykla sådär på en vanlig cykel men cykel som träning, nej. Drog in för att fixa nya träningslinnen då jag imorse insåg att 50% av de jag har luktar surt, fast jag tvättar dem. Har nog sprungit alltför många mil i dem så det är dags att säga adjö till ett par. Nåväl, drog in på Stadium och när jag stod och rotade bland linnena kommer plötsligt en tjej fram och säger att hon varit inne på min blogg. Blev väldans glad, roligt med människor som bjussar på sin uppskattning när de tycker något är bra.

Jag köpte även en yogamatta till landet, nu är nog allt i träningsväg fixat. Cyklade hem med den som värsta guldmaskingeväret.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. Katarina #
  juli 1, 2012

  Blev lite starstruck med tanke på hur grym du är på löpning, som sagt, jag får vänta ett tag till innan löpardojorna kommer på!
  Hoppas du får en skön sommar! Ha det gott, från tjejen med stora magen på Stadium 😉

  • juli 1, 2012

   Haha, tack. Och detsamma! Ha en skön sommar och klappa magen!

 2. juli 1, 2012

  Åh cykling som är så jäkla härligt! Eller ja, jag vill gärna ha ett mål, som till jobbet eller som idag till en kompis i Sjöstaden, och cyklar sällan enbart som träning, men jag gillar verkligen farten och frihetskänslan. Haha – det blir ofta inofficiella tävlingar mot mindre vetande på Lidingövägen på väg hem från jobbet, kan inte låta bli…

  • juli 1, 2012

   Alltså jag förstår verkligen att man kan tycka om cykling. Bara det att jag inte gör det. Men som sagt, gillar att trampa runt och känna vinden i håret och svischa förbi folk. Men ta på mig sån där cykeldräkt och flugsolglasögon, det är inget för mig. Ska hålla utkik efter dig på cykeln när jag springer! Vi ses, annars ha en skön sommar!

   • juli 2, 2012

    Tack detsamma – ha det fint på Gotland i gymladan! Själv tar jag med mig cykeln till årets Mallis-resa. Lite otympligt med egen cykelväska, speciellt om man jämför mot förra året då det bara var att packa ner löparskorna i resväskan…

   • juli 2, 2012

    Det är ju riktigt proffsigt! Ha det skönt i värmen, då kan jag tänka mig att cykel är riktigt skönt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS