Info

Jag och The Strokes gav oss ut i det fina vädret. Vi sprang längs Kyrkviken och ut mot Elfvik, höll 5,00/km-tempo. Nu när man tagit det lugnt i några dagar så känner man att man har kraft som vill ut, benen känns oförskämt pigga. Men nej, lufskänsla är rätt och riktigt nu med tanke på knät även om jag har galet svårt att växla ned, det ska erkännas. Blir stressad av att inte kunna springa som jag vill men detta måste jag lära mig; det är oproffsigt att inte kunna ta det lugnt och ska kroppen hålla måste man ju lyssna på den (ja, det är jag som har skrivit de här orden men saken är att jag inte känner det, jag bara skriver det för jag vet ju att det är så logiskt men nu ska jag lära mig att också känna det). Varmt var det så jag fick vika upp linnet och springa som en spännis. Totalt blev det 12 km. En mycket trevlig runda, enligt mig och The Strokes. Bäst av allt är att jag inte känner av knät, får se hur det känns sen ikväll. Lite känning av det hade jag dock när jag ökade och i backar så det var ju helt rätt att ta det lugnt och inte springa alltför kuperat. Men snart så, snälla knä?

Sen drack jag och gröna naglarna kaffe.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS