Info

Vad gör jag en dag som denna? Jo, jag tvångsvilar mitt knä. Har varit på väg att ge mig ut att springa två gånger men har fått hålla fast mig själv. Vila! Knät börjar kännas bättre, ger mig nog ut på ett lätt distanspass imorgon och tanken är att jag fortsätter så till mitten av veckan. Sen hoppas jag kunna öka på. Jaha, då säger någon klok: du kan ju köra alternativträning ett tag. Mitt problem är att jag bara gillar att springa. Kan inte tänka mig något tråkigare än att cykla och simma. Det är för trist alltså, sitta och trampa utan att få röra sig. Bada gillar jag men simma, nej tack! Gym? Icke. Basket däremot, det är kul. Springa och basket, sen är det stopp. Hur som helst så har jag fått bra armträning idag då jag ordnat tusen grejer på stan på vägen hem. Om en vecka är det semester och det är galet hur mycket som måste fixas; allt från lakan till Alvedon. Men bland det viktigaste, och tyngsta, inköpet var ytterligare en chin-upsstång och en pilatesboll (tänker att det inte är så poppis om jag ska trycka in den uppblåsta bollen i bilen…). På landet har vi en lada där jag tänkte gymma till det. Där inne hänger jag och försöker vara tuff, kanske sätter på den gamla Flashdancelåten!

Just det, kräkgrönt nagellack. En nog så viktig detalj.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS