Info

Förorten. Det finns ju såklart en massa grejer som man kan sakna jämfört med att bo i stan. Som t ex tuffa restauranger runt hörnet, en 7Eleven 50 meter bort, museum, roliga affärer etc etc. Men ändå, om jag väger allt detta mot att bara kunna springa rätt ut i naturen, ja då vinner ändå förorten med hästlängder. Som imorse. Löparväckarklockan inuti mig ringde, strålande sol ute. Klämde lite på knät och hörde Pekkas ord i huvudet om att vara försiktig närmsta tiden Ut mot Elfvik och jag knockades av hur vacker morgonen var. Tog det väldans lugnt för knäets skull och ska fortsätta så några dagar till. Men en dag som denna är man bara glad att man kan springa överhuvudtaget. Så förorten, jag är din.

 

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. ulrika #
    juni 28, 2012

    Cool

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS