Info

Jag, bollen och guldlinnet körde styrka. Finns inte så mycket att säga om det hela förutom att det är så otroligt skönt att göra alla övningar utomhus. Det är ungefär som att man bara är ute och gör lite kul grejer och inte tänker på att man faktiskt styrketränar. Så som det var när man var barn; man sprang, hoppade och hängde och gudvetvad och inte tänkte man ”vad bra att jag gör det här, det är ju otroligt bra för bålpartiet”. Jag anammar den filosofin tänker jag.

 

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Annalys #
  juni 26, 2012

  Helt på din linje! Nån gång ska jag lansera träningsformen ”playground fitness”, det innebär helt enkelt att släppa loss massa vuxna på en lekplats som måste bete sig precis som barn. Gunga – skitbra för bålen. Jaga varandra osv. Och dessutom springa mellan stationerna, småbarn går aldrig! Förresten – hur funkar guldtopen att svettas i? Jag får för mig att den liksom har en guldyta, antar att den inte har någon superandningsfunktion…

  • juni 26, 2012

   Lansera!
   Guldlinnet, det är inte precis det sportlinnet jag väljer att springa Marathon i om jag säger så. Tror typ det andas…inte alls.

 2. Leif #
  juni 28, 2012

  Vilket 6-pack du fått till på första bilden! Jag tror jag har druckit upp mitt eget.

  • juni 28, 2012

   Haha! Jag har nog sprungit fram mitt. Samt har den där stora bollen ett finger med i spelet tror jag.
   Hur var löpningen i Barcelona då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS