Info

Det här träningslinne köpte jag för ett bra tag sen på H&M. Jag blev oproportionerligt lycklig när jag hittade det i Lidingö centrum. Guld! Jag var som vanlig enormt stressad när jag for runt inne på H&M så jag tog min vanliga storlek, betalade och hoppsade i ilfart hem med guldfyndet. Väl hemma skulle jag sätta på mig linnet. Det tog stopp efter huvudet. Insåg att linnet innehåller typ noll elasticitet. Till slut lyckades jag kränga över det och det satt helt stenhårt, lite om ni tänker som att linnet skulle vara gjort av hårt jeanstyg. Lite förvånande kan man ju tycka, träningslinnen brukar ju vara lite töjbara sådär, det finns ju liksom ytor på kvinnoöverkroppen som kräver det. Men nej, det tyckte man var onödigt eller så krävde guldet att inga andra material skulle få vara med. Nu har jag dock äntligen lyckats ta mig i kragen och byta storlek och till min stora glädje så passade en medium perfekt. Linnet är lika spänt och icke töjbart som förut och det hela bygger nog på att man inte har en enorm byst. Men snyggt är det! Yeay!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS