Info

Tidigt möte kl 08.00 så klockan ringde redan kl 05.00. Tänk ändå vilken lyx att kunna gå ut och springa så tidigt och det är ljust ute. Minns i vintras när jag ibland var uppe och kutade lika tidigt, då var det ju totalt, komplett becksvart, som att gå upp mitt i natten. Då är det lite kämpigare. 11 km i Lidingöloppsspåret blev det. Knät var ok, lite känning. Tror det främst är en kvarleva efter alla backar i Cannes men idag ska jag till Pekka och kolla vad han säger. Sen snabbt hem och väcka familjen, duscha och iväg. Är snäll mot knän och ben idag och kör gympaskor non stop.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. juni 26, 2012

    Men åhh, Tove. Vad har du för snygga tights nu då? De där gråa med zebra/leopardmönster på. Säg inte att du köpte dem för något år sedan…

    • juni 26, 2012

      Haha Linda, det är ju typiskt detta men jag gissar att det är ca två år sen jag köpte dem. Men! De kommer från Wolford, är typ ett par strumpbyxetights. Det kan hända att de finns kvar, jag tänker mig att Wolford är ett märke som maler på med samma sortiment år ut och år in… Köpte dem på NK i Sthlm. Hoppas du hittar dem, de är väldans sköna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS