Info

Körde först 15 chins. Sedan på med ryggsäcken (+5 kg) och gjorde 6 till…och 7 till. Sen blev jag plötsligt arg och så trött på den förbannade ryggsäcken! Det mäktiga med chin-ups är ju på något vis att man bara använder sin egen kropp som vikt. Så jag tog av ryggan och körde vidare med följande set: 8-9-11. Sen blev det 10 pull-ups som avslutning. Tror jag varvar extra vikt och utan lite här framöver, tar kanske lite längre tid att nå målet som är 20 men så får det vara. Tralala.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. Lisa #
  juni 27, 2012

  Hej! Det är väldigt inspirerande att läsa om din träning. Kan du inte skriva ett inlägg om hur du lägger upp din chins-träning och hur lång tid det tagit att klara så många som du orkar nu? /Lisa

  • juni 28, 2012

   Lisa! TACK! Jag ska absolut redogöra för mina chins – återkommer om det!

  • juni 28, 2012

   Lisa, kolla in här som jag precis svarade Josefin:
   http://twentypullups.com
   Bra programs om jag oftast kört efter. Men sen finns det säkert andra metoder för att bli bra på chins men jag gillar att det finns scheman att följa utifrån hur bra man är på det i dagsläget. Lycka till!

 2. juni 28, 2012

  Hej Tove, precis vad jag tänkte fråga. Har just skaffat en stång som jag ska montera hemma. Hur bestämmer du repetitionerna? Kom även att tänka på det här filmklippet som jag brukar inspireras av när jag gör chins. http://www.youtube.com/watch?v=XE-rT9sXPgI

  • juni 28, 2012

   Hej Josefin!
   Haha, jag minns också det där klippet. Hon är rätt hård joråsatte…
   Men kolla in här:

   http://twentypullups.com

   Detta program kör jag efter, sen fristylar jag också men det är bra som grund.

   Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS