Info

Sicket skitväder. Hoppade upp, tog på mig ylletröjan och gav mig iväg. 5 km uppvärmning och sedan dags för tröskelpass: 3×2 km med 60 sek vila mellan varje tröskelparti. Det regnade och blåste, jag sprang längs Husarviken och sedan ut mot Stora Skuggan. Såg en byggarbetare i orange jacka som gick och snackade i telefon längre fram. Precis när vi passerade varandra så gjorde han en så fin liten gest; han liksom tog luren från örat och bockade mot mig. Ah så trevligt, det var precis ett sånt litet pepp man behövde när man harvade runt i skitvädret en morgon som denna. Jag sprang vidare och såg en räv idag igen, rävar känns ju nästan overkliga fast det har ju faktiskt hänt ett par gånger nu den senaste tiden. Passet gick helt ok men borde gått aningen snabbare, inser att jag behöver köra mer såna här pass för att bli snabbare. Mitt ena knä gillar dock inte tröskelpass. Totalt 15 km.

Kommentarer

5 kommentarer

Post a comment
 1. juni 25, 2012

  God morgon trots skitvädret! Bra jobbat:) Vad är det med ditt knä? Passa dig för löparknä Tove, jag har dragits med skiten i 2 omgångar nu och denna gång har varit segdragen. Om det är sån känning; kör någon alternativträning även om det inte är lika kul. Bara så att du håller!

  • juni 25, 2012

   Tack Linda. Ja fy sjutton din stackare, löparknä är en mardröm. Hoppas du blir bättre snart. Detta är dock med största sannolikhet min gamla meniskskada sen min tid som basketspelare, känner igen känslan. Den ger sig oerhört sällan till känna på löppass men har gjort det ett par dagar nu. Trappar ner, lite…

 2. Kungsholmens snabbaste man #
  juni 25, 2012

  Härligt jobbat! Man känner sig fantastisk hela dagen när man sprungit på morgonen.

  • juni 25, 2012

   Håller med! Man vill också gärna berätta för exakt ALLA att man sprungit när man kommer till jobbet. Fast nu får vädret skärpa sig så jag får använda mina nya skor.

 3. juni 25, 2012

  Själv tar jag cykeln oavsett väder. På något sätt är det extra härligt när det spöregnar som idag och man har cykelbanan nästan helt för sig själv. Där sitter folk i sina bilar och tänker ”men usch, stackars henne, nu blir hon dyngsur” när jag ju egentligen känner mig som Rocky när jag drar fram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS