Info

Vilar från löpningen idag. Insåg igår kväll när jag i efterhand kollade igenom alla mina löppass, att jag kutat på rätt ordentligt en längre tid. Även efter Stockholm Marathon. Jag går alltid på känslan, är kroppen och huvudet sugna på att springa, ja då springer jag – men det kan såklart vara lättare distanspass utan mål. Men idag kände jag att kroppen behövde få helvila då jag fick en liten känning i vänstra knäet efter gårdagens 33 km. Men helvila från löpningen betyder inte vila från pilatesbollen, eller Swiss ball som det enligt wikipedia även kallas. Rullade ut bumlingen i trädgården och körde igenom hela mitt program. Det hela höll dock på att sluta illa när jag gjorde ”plankan” med armbågarna vilandes mot bollen och minsta dottern tog sats och hoppade ner rakt på min rygg.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS