Info

Var på Gröna Lund på fm, därav denna färgkavalkad på bilderna. Första riktiga chin-ups-passet sen jag kom hem från Cannes. Jag känner att armarna tappat lite styrka bara på några dagar, det gillar man inte! Körde de första tio med 7,5 kg på ryggen och resterande med 5 kg. Blev serien 10-8-7-6-7. Sen gjorde jag 10 st pull-ups med naturlig vikt. Jo, på tal om Grönan, vi började lite försiktigt med Nyckelpigan när vi kom – det är ju bra att vänja in barnen lite. Vi for iväg, whooohooo! Fast när den stannade var jag nästan kräkfärdig och vinglade ur medan barnen skuttade vidare. Det är ju för trist alltså, att det blivit såhär, jag som brukade åka exakt allt. När barnen sen skulle åka Kaffekoppen så fick både Olle och jag stå och vinka åt dem som två pensionärer medan de fick sitta med ett annat barns pappa. För att inte tala om när de åkte Vilda musen och Kvasten, tack hej.

 

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Karin #
    juni 24, 2012

    Känner igen det där med att inte kunna åka karussell.
    Lösning på pensionärsproblemet heter Postafen, åksjuketabletter från Apoteket.
    Så, virvelvinden, here we come…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS