Info

Galet! Fick sova ända till 08.30 idag. Kan vara så att det är…åtta år sen sist (eller snarare nio eftersom jag sov så risigt under första graviditeten). Nästan helt groggy av så mycket sömn. Gick upp och lagade frukost till hela gänget, själv åt jag en gigantisk portion havregrynsgröt med lingonsylt för idag var det dags för långpass. Medan jag smälte maten for jag runt som ett skållat troll (älskar detta uttryck!) här hemma; kastade i tvätt i maskinen, vek Himalayaberget av ren tvätt, bytte lakan, satte på diskmaskinen, tömde gamla blomvaser, tömde kattlådan, bar upp tusentals leksaker till barnens rum….tur man har bra kondition. Efter att ha varit Bror Duktig hela förmiddagen så var det äntligen dags att ge sig ut och springa. Hade fått ett otroligt snyggt hemmagjort svettarmband av dottern (se ovan) som jag såklart tog på mig. Ja, rundan som följde var inga överraskningar; till Koltorp och sedan hela Lidingöloppet. Var så sugen på att känna skogsstig under fötterna efter rivierans hårda asfalt. Kändes bra, första längre passet efter maran då kroppen börjar kännas ungefär som vanligt igen. Fortfarande lite seg, benen aningen stumma och så den där lite irriterande molande känslan i högerbenet från igår. Men jag kände mig ändå mer kraftfull. Jaa, vad mer? Det duggade på. Det var öde i spåret. Mina hörlurar krånglade och min mobil fick frispel och började pipa och låta. Jag sket i all teknik och sprang bara med mitt eget flås och skogen. Det duggade ännu mer. Jag harvade vidare. Ja, ungefär så. Det var en helt ok runda, bra långdistanstempo. Men lite trist var det idag, det var det faktiskt. Totalt 33 km.

Nöjd med att jag inte tog mina sprillans nya Kinvara. Lidingöloppet tenderar att skita ner alla mina snygga skor. När jag skulle springa Stockholm Marathon så förvånades jag över allas rena skor. Herregud, har ni inte sprungit något? Eller hur gör folk? Springer i ett par och sen köper identiska till loppet som de bara tränar med när det är fint väder?

Blev så hungrig på sluttampen. Slet upp frysen när jag kom hem och tog fram frysta jordgubbar som jag mixade med vaniljyoghurt. Bästa grejen när man vill få i sig något akut.

Sen dusch och sprut med denna parfym som jag köpte i London när jag var där sist. Ah, så snygg denna flaska är. Kommer från Le Labo och de är världens bästa present. Man väljer sin doft och sedan får man sin egen unika etikett, på den här står det Tove+Olle. Men man kan ju skriva ”Marathon completed”, ”Lycka till”, ”Du är bäst, ingen protest” eller vad man nu känner för.

Nu lägger jag mig nog här en liten stund.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS