Info

Jag har sagt det förr men jag säger det igen: jag är inte på något vis en mästerkock. Men ikväll fick jag till en riktigt god förrätt. Såhär gjorde jag den: jag bad Olle skala räkorna som jag köpt. Under tiden hackade jag färsk koriander, en vitlök och skalade och skivade en mango. Sedan la jag räkorna i en skål och blandade dem med koriandern, vitlöken och mangon. Jag pressade en lime och lite flingsalt över det hela. Och sen åt vi. Mycket mycket gott om jag får säga det själv, och det sa jag också kanske ca åtta gånger medan vi åt.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Alice #
  juni 23, 2012

  Visst springer du med en garmin 610? Vad tycker du om den? Fungerar touchskärmen bra?

  Du har en grym blogg!

  • juni 23, 2012

   Hej Alice! Tack! Japp, nuförtiden springer jag med en Garmin 610 och jag är supernöjd. Tycker det är stor förbättring jämfört med 405:an som jag tycker var krånglig och knapparna tenderade att vara lite sega. Än så länge har 610:ans touchskärm funkat helt utan problem och dessutom så gillar jag att man slipper ha pipljud för 610:an har ju vibrator. Mycket bra om man kör intervaller och har musik i lurarna. Vi hörs!

 2. Anonym #
  juni 25, 2012

  Galet gott!! Tack för tipset 🙂

  • juni 25, 2012

   Åh du prövade! Bravo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS