Info

Ibland när man behöver lite extra energi till löprundan så kan ett bra sätt vara att ta på sig läppstift. Idag var det en sån dag och dessutom så är det ju Midsommarafton så det passade ju bra att vara lite tjusig. Minns en annan gång då jag kände mig så himla trist och drog på blå ögonskugga, fick ett jäkla klipp i steget. Såg förmodligen rätt märkligt ut när jag kutade runt i Lidingöloppsspåret men strunt samma, känslan är viktig. Kort och gott: rosa läppstift och sen uppvärmningsjogg till Aborrbacken. Där körde jag 20 minuter backintervaller. Hade en lite märklig känsla i ena benet, lite sådär nerv-i-kläm-känsla. Inget som känns farligt eller gjorde ont utan mer bara irriterande, hoppas det försvinner. Sen sprang jag hemåt, blev totalt ca 14 km. Nu blir det midsommarfirande!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS