Info

Yeay! Mina nya skor dök idag! Saucony Kinvara 3. Slet upp dem så fort jag kom hem och som tur var kunde jag pusta ut vad gäller storleken. En US 8,5 dvs en europeisk stl 40 är lagom för mina 38:or. Känns väldigt sköna! Därefter den obligatoriska vägningen: 194 gram. Nu har jag tre par skor att varva på långpassen (Adizero Boston, Nike Lunaride och så Saucony Kinvara). Och sen mina Adizero Adios för kortare pass. Hade tänkt att ta vila från löpningen idag men kan hända att jag inte kan mostå en liten sväng.

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
 1. Heli #
  juni 23, 2012

  Hej! Vill börja med att tacka för en fantastisk fin blogg som till skillnad från många andra löparbloggar lyckas med konststycket att förena form och funktion. Blir otroligt imponerad och inspirerad av det visuella, innehållet och det flitiga uppdaterandet (och dina resultat också, så klart!). Och vilka vackra skor! Får man fråga var du beställde dem? Har du storlek 5 i dina Adios och Boston (har själv 5 1/2)? Lycka till med träningen inför Berlin! /Heli

  • juni 23, 2012

   Åh hej Heli! Grymt roligt att du gillar bloggen! Ja visst är skorna snygga! Jag hade läst så mycket om Saucony Kinvara och nu när 3:an precis hade kommit var jag helt enkelt tvungen att beställa ett par. Jag beställde från Millet Sports och det var inga problem och dojorna kom fort. I mina Adios och Boston har jag stl US 7 1/2 dvs UK 6. Och i Kinvara har jag US 8,5 dvs UK 6,5. Kinvaran är enligt mig lite bredare framtill, inte lika slimmad som Adidas men detta var ändå rätt storlek för mig. Liksom sköna på olika vis. Ska springa lite mer i dem och sen utvärdera. Vi hörs!

 2. Heli #
  juni 23, 2012

  Hittade dem! Tack så mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS