Info

Ojoj, en händelserik dag. Kollade på reklam och sen hann jag med en skön springtur. Var så sugen på att springa och just bara springa, inga krav på prestation eller tider. Ville få in rivierankänslan ordentligt innan vi åker hem imorgon bitti. Det var molnigt när jag gav mig av hemifrån. Det regnade till och med vilket var skönt för mig men värre för de som pressade på stranden. Efter en stund klarnade det plötsligt upp och det blev sådär aningen magiskt som det kan bli när det regnar och är sol samtidigt. Två fina mil längs havet, aningen snabbare än distanstempo. Efter det snabb dusch och in till festivalpalatset där jag passande nog lyssnade på ett föredrag om Nike+ som den svenske Stefan Olander höll. Och senare blev det poolhäng och middag och nu är det bonne nuit.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS