Info

Hade ställt klockan och vaknade till en fin fransk tisdagsmorgon. Alla andra sov, drog på mig springkläderna och gav mig ut. Kändes friskt och skönt i luften, inte alls lika hett som när jag kutat på eftermiddagarna. Sprang de 2,5 kilometrarna ner från vår hus till havet och tog vänster mot Juan les Pins. Hade först tänkt att springa mot Cannes men då jag åkt en del bil den vägen så vill jag nog påstå att turen mot Juan les Pins är bra mycket finare, så det fick bli den igen. Först uppvärmning och sedan 5 stegringslopp. Inte de snabbaste ruscherna jag gjort men så är det när det är tidigt. Sprang längs den nyspolade strandpromenaden och hur vackert det än var, insåg jag att jag är så glad över att bo just där jag bor. Jag skulle bli tokig på den här varma asfalten efter ett tag och längta ihjäl mig efter skogen. Det var i alla fall en fin runda, skön skugga nästan hela vägen och många löpare ute. Jaha, sen var det bara att springa uppför igen.

Hemma! Blev totalt 16 km. Nu blir det croissant och reklam.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Karin #
  juni 19, 2012

  Åh vad jag oxå vill springa när jag ser fina bilder och läser dina texter!! Tyvärr har jag ett löparknä att ta hand om…

  • juni 19, 2012

   Snart Karin, håll ut!

 2. juni 21, 2012

  hur många par löparskor tog du med dig? är du sponsrad av nike? hoppas.

  • juni 21, 2012

   Jag tog efter noggrant övervägande bara med mig två, ett par Adidas och ett par Nike. Snudd på för lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS