Info

När man är i Cannes så tittar man på världens bästa reklam. Idag tittade jag närmare på print och utomhusreklam och givetvis höll jag lite extra utkik för reklam som hade med löpning att göra på ett eller annat vis. Det här såg jag idag:

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Ylva #
    juni 18, 2012

    Åh! Ditt jobb verkar så intressant! Vet att du är AD, men vad är det du jobbar med mer exakt? Designar du reklam? Är en tjej i 20-årsåldern som jobbar som redigerare på tidning och är otroligt intresserad av snygg design och layout – och löpning förstås. När jag hittade din blogg via marathonbloggen på SvD blev jag därför superglad. Du skriver inte bara om löpning- din blogg är otroligt snygg också! Något som många löparbloggar brukar missa! Tänkte bara skriva detta, för att du ger mig så stor inspiration i löpningen och för att du är så jäkla cool!

    • juni 18, 2012

      Hej Ylva! Tusen tack, vad kul att du gillar bloggen! Och kul att du gillar ungefär samma saker som jag. Jag jobbar alltså som AD på en reklambyrå vilket innebär att jag skapar reklamidéer för olika typer av kunder; allt från stora kunder till mindre. Ibland handlar det om att ta fram en hel kampanj, ibland kan det vara ett göra t ex en reklamfilm. Och som kreatör är du med från det första idéfröet till att den färdiga filmen visas på TV. Men exakt vad det blir och vad jag gör om dagarna varierar från uppdrag till uppdrag. Jag utbildade mig på Beckmans i Stockholm. Kul att höra av dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS