Info

Imorgon bitti är det jag som åker till Cannes på reklamfestival. Yeay! Väskan är packad: hälften löpning, andra hälften civilt. Ja nu är det ju inte löpning som är utmärkande för att vara i Cannes. Man kollar på en massa massa reklam och man träffar en massa massa människor. Men jag tänker att jag springer medan de andra sover på morgonen, ja ungefär som vanligt. Dessutom så bor vi i ett hus en rejäl bit utanför Cannes…så kanske att jag springer hem ibland? Eller springer och handlar bröd på morgonen? Ja, nu har jag ju ingen aning om hur det ser ut där vi bor men allt är packat för löpning på fransk mark. Och baguetterna kan jag stoppa ner i ryggsäcken.

Jag försökte smuggla ner havregryn och lingonsylt i Olles väska (min var ju full pga alla löpgrejer) men han tog mig på bar gärning. ”Men herregud, vad är detta, varför ska du ha gröt med dig till Cannes?” Ja det kan ju tyckas märkligt men jag blir så hungrig av att springa mycket och jag kan få snudd på panik bara av tanken på att gå hungrig. Så nu har jag säkrat upp på den fronten (har smugglat ner det i Olles väska). I övrigt så hoppas jag att wi-fi:n funkar i huset så jag kan hålla er uppdaterade på grötintaget och löpningen.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
 1. Karin #
  juni 16, 2012

  Inget ovanligt att smuggla med mat. Hos oss har vi knäckebröd med oss när vi åker iväg 🙂
  En liten fråga: när trippar du upp på morgonen för att springa?? Känns som ruskigt tidigt…

  • juni 16, 2012

   Smugglade ner knäckebröd också!
   Hmm, olika när jag går upp – beror på passet. Ruskigt tidigt är det bara ibland… man är ju luttrad efter tre småbarn…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS