Info

Sent pass idag. Den här veckan har varit lite lurig träningsmässigt, dels mycket på jobbet men också fester och fina skolavslutningar. Och i helgen är det annat på schemat och svårt att få till ett rejält långpass. Även om det är aningen nära inpå maran så kände jag att jo, nu vill jag springa långt igen. Och jag vill testa att springa med mina Adizero Boston. Så så fick det bli, ett sent långpass i förskott. Körde gamla vanliga rundan ner till Koltorp och sedan hela Lidingöloppet. 33 km skog. På ett ställe luktade det så gott, nästan så jag övervägde att stanna och bara lägga mig ner på marken och lukta. Men nej, det ska mycket till för att jag ska stanna när jag springer. Höll ett lagom tempo, gjorde en fartökning efter någon timme men körde det bara i 2 km och gick sen tillbaka till aningen lugnare fart. Kände inte att kroppen var riktigt redo för extra allt ännu. Inga konstigheter med lättare skor, successivt verkar fötterna vänja sig men det är nog en bit kvar till att köra ett marathon med mina Adios. Ska även testa att kuta långpass med Nike Lunaride och så har jag ju gått och blivit galet sugen på Saucony Kinvara… Kanske får börja sälja jultidningar i området framåt hösten, haha.

Kommentarer

11 kommentarer

Post a comment
 1. Linda #
  juni 14, 2012

  Jag har precis köpt Kinvaran! Bara hunnit springa ett pass, men vilka skor! Jag är supermöjd!! Lätta och sköna:)

  • juni 14, 2012

   Låter bra! Jag är oerhört nöjd hittills med mina Lunarace men måste testa Kinarvan så småningom också. Men nu har ju 3:an kommit så kanske blir den. Har du 2:an eller 3:an? Visst är Saucony små i storlekarna? När jag testade på Löplabbet så ska jag typ ha en US 6,5 (40). Jag som brukar ha 39 typ.

   • Anonym #
    juni 15, 2012

    Ja, de är små. Beställde mina från Wiggle, när de kom var de för små trots att jag tagit ett par 38:or så jag fick skicka tillbaka dem och beställa nya:( Då blev det ett par 38,5 och de är perfekta!
    Jag tog 2:an, 3:an hade inte släppts när jag lade beställningen. Men det kan nog bli ett par såna vad det lider:-D

   • juni 15, 2012

    3:an beställd… kunde inte låta bli… Nu håller jag tummarna för att storleken är rätt! Tack för hjälpen!

 2. Karin #
  juni 15, 2012

  Jag har alltid haft Nike-skor och de har varit sköna från steg 1. Senast jag köpte skor så blev det ett par Saucony progrid (heter de så?) och jag gillade dem inte alls till en början. Men gav dem en chans…”sprang in dem” och nu är de de skönaste skorna ever. Är oxå sjukt sugen på ett par Kinvara. Såg på MarathonMias blogg på 100 år sedan att Fastwitch skorna har en liten text på sulan ”I win”, ”You lose
  Vad jag vill säga är att OM du drabbas av samma som jag med ett par Saucony, ge dem en chans och spring in dem 🙂

  • Karin #
   juni 15, 2012

   Nu hände det ngt med min kommentar… Allt kom inte med….fortsätter här….

   …Och den där texten på sulan fick jag lite igång på. Ibland är det inte mycket dom krävs för habegär till ett par skor.Sjukt jag vet

   • juni 15, 2012

    Haha, känner igen mig. Inte så att man tror att ett par nya skor ska få en att flyga fram men det känns kul med lite variation. Och när man ändå springer mycket vill man ju hitta de ultimata skorna. Bra pepp där på sulan!

 3. Erik #
  juni 16, 2012

  Precis sprungit med K2 och instämmer i hyllningarna. K3 kommer säkert också skaffas snart. Hur många skor får man ha?…

  Saucony har jag varit trogen i 10 år, alla typer. Stlmässigt så har jag 46.. I saucony,normalt 43,5

  • juni 16, 2012

   Hallå Erik, bra att höra! Beställde precis ett par K3, kunde inte låta bli. Är rädd att de ska vara för stora dock, överallt har jag läst att Saucony är små i storlekarna men på dig verkar det tvärtom? Jag säger att man får ha minst tio par skor. Om man springer mycket!

   • Erik #
    juni 17, 2012

    Felskrivet av mig, 46 i saucony och normalt en 43,5 så du har nog beställt helt rätt med andra ord. Sorry förvirringen

   • juni 17, 2012

    Åh bra! Då kanske det blir rätt ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS