Info

Idag upp riktigt tidigt. Började med 4 km uppjogg, sedan dags för fem stegringslopp. Var jag inte riktigt vaken så vaknade jag i alla fall då. Sedan löpskolning. Det kändes skönt att jag var så tidig att inte ens hundägarna var uppe för då kunde jag koncentrera mig i lugn och ro och slippa skämmas över mina märkliga steg och kliv. Kändes bättre idag, kroppen börjar så sakta fatta grejen.

Som sagt, inga människor i sikte men däremot en hare som hoppade över grusvägen och en räv (!) som smet förbi. Efter det spänsthopp och utfallssteg. Därefter 10 korta intervaller och avslutningsvis 4 km nedjogg. Inte så många km men ändå en tuff morgon i kvaliténs och fartens tecken.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Ida #
    juni 12, 2012

    Har du sett senaste avsnittet av Spring! ? Är det inte dig man får se vid 20.50 ungefär? 🙂

    • juni 12, 2012

      Ida! Det var uppmärksamt av dig! Jag kikade nu och jajamen, det är jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS