Info

Jag tänker mig att jag ska springa i ett par lättare skor på Berlin Marathon. På Stockholm vågade jag inte chansa och sprang i mina Adidas Supenova Glide men jag springer annars rätt mycket med mina Adizero Boston. Tanken är nu att jag ska börja köra längre pass i dem. På vägen hem smet jag in på Löplabbet Race för att kolla lite på en sko likvärdig Boston för att kunna variera med (har hört att det ska vara bra för fötterna att variera). Jag hade läst att Saucony Kinvara kunde vara något men de fanns inte i min storlek. Jag hade egentligen inte tänkt köpa några skor utan mest testa och sen fundera vidare men så prövade jag ett par Nike Lunaracer. Grejen med dem är att de till och med är lättare än mina Adios som jag främst har till intervaller och backträning, men ändå mer uppbyggda. Inte riktigt lika uppbyggda som Boston men nästan. Sköna! Dessutom fick jag förra säsongens modell till ett otroligt bra pris så då var det bara att slå till.

Var såklart tvungen att testväga när jag kom hem. Mina Adizero Adios: 195 gram (minus några gram för lera och skit för de vägde faktiskt bara 191 gram när de var nya – se tidigare inlägg ).

Och sen, tadaa! Lunaracer, bara 159 gram!

Imorgon blir det premiärtur! På tal om att väga lätt så tackar jag H&M för alla fina kläder i polyestermaterial som är extremt ihopknölingsbara utan att få veck, optimalt när man ska packa löparryggsäcken.

Alltså den här katten. Ali håller mig alltid sällskap, särskilt när väskor ska packas. God natt.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Karin #
    juni 13, 2012

    Läs detta och du ser vilken betydelse vikten har…
    http://www.jogg.se/Artiklar/Artikel.aspx?id=802
    Intressant!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS