Info

Trots att det inte riktigt var tanken från början så blev det ändå några km i helgen, närmare bestämt 46 stycken. Det kändes i kroppen i morse när jag sprang till jobbet. Rent allmänt tycker jag det är svårt att få upp farten på morgonen, jag är rätt stel till en början. Hade funderat på att köra lite tröskelträning nu på morgonen men bestämde mig till slut för lätt distans. Det är ju vad jag egentligen planerat ett par veckor framåt och jag ska ta det lite lugnt efter maran. Kvällarna den här veckan är också svåra att få till träningsmässigt då jag har inspelningar etc. Så det får bli morgonpass.

Det blev en skön mil med massa bra musik i öronen, dock inte White Stripes idag, kors i taket. Väl framme vid Torsgatan lyxade jag till det och sprang in och köpte en finkaffe.

Och sen hade jag en oerhört trevlig stund för mig själv i det mysiga omklädningsrummet, ja ni ser ju själva.

Just det, har glömt att säga detta: jag har fått ett eget skåp i omklädningsrummet på jobbet. Jaha, tänker ni, intresseklubben antecknar. Men ni ska veta hur svårt det är, det är flera års kö egentligen men jag har bönat och bett och nu har det alltså gett resultat. Och ni förstår ju utav bilden att det är väldigt skönt för min rygg att slippa kånka exakt allt detta jox.

Frukost!

 

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. juni 11, 2012

  Oj, mycket nya begrepp, som tur är kan man kolla upp dem. Nu kan jag allt om tröskelträning och supertusingar. Blir riktigt sugen på att prova!

  • juni 11, 2012

   Ja herrejisses Mikaela, där har du några rejäla pass att testa!

 2. juni 11, 2012

  Köpte nya löparskor i helgen och vill bara ut och springa nu. Tre barn och en häst gör att det inte alltid blir när jag vill. Men det är ju fortfarande är ljust ute, i morgon kväll när tonårsdottern kommer hem från stallet (och kan passa en sovande treåring) är det jag som smiter ut!

  • juni 11, 2012

   Ver hur det känns…Finns dock inget bättre än att kuta en sommarkväll, i nya skor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS