Info

Och sen är det jag som kutar runt här. I Berlin! Efteråt tänker jag mig att jag dricker en stor Kaltenberg och äter lite Bretzels. Sen blir det kanske bratwurst och trots att jag inte gillar fruktefterrätter så avslutar jag nog med en apfelstrudel. Jag beräknar också att min ”inte-bli-sjuk-noja” startar upp om ca 80 dagar.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS