Info

Jag har aldrig varit så förtjust i frukt, t ex äpplen och päron. Alla slags juicer gillar jag men en frukt bara sådär…nä. Den stora besvikelsen: vara bortbjuden och få fruktsallad. De frukter som går hem hos mig älskar jag däremot desto mer. Mandariner leder nog ligan. Men körsbär ligger inte långt där efter.

Jag gillar att söka upp information om mina favoritfrukter. Detta hittade jag i någon artikel om just körsbär:

Körsbär – eller bigarråer – är en stenfrukt, släkt med plommon. Det finns surkörsbär och sötkörsbär, varav bigarråerna då tillhör de söta. Körsbär innehåller massor av antioxidanter, som exempelvis C-vitamin. De påstås motverka bland annat gikt och annan ledvärk samt hudinfektioner.

Leder och grejer, jag tänker att det är en ypperlig löparfrukt. Nu ska jag käka upp hela skålen.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS