Info

Lördag! Idag dags för första långpasset sen Stockholm Marathon, men ett kortare sådant. Drog på mig pepp-tröjan även om jag just idag inte hade som ambition att springa fort. När man har den så känner man dock alltid lite press när man passerar folk.

Och så fyllde jag min handflaska med vatten. Har inte använt den så jättemycket men tycker den är perfekt när man som jag idag ska springa ca 23 km och det inte är så varmt ute.

Sprang till Koltorp och sedan de två första milen på Lidingöloppet, det var jag och sniglarna som var ute. Idag kändes det i både ben och kropp att det trots allt inte är så länge sen jag kämpade 42 km i regn och blåst. Så jag tog det lugnt och lät kroppen bestämma tempot. Det var rätt lerigt i spåret efter nattens regn. Tänkte på att det är lite trist att det inte blir något Lidingölopp i år. Men å andra sidan, det blir Berlin Marathon! Nästa år, då blir det Lidingöloppet.

Framme vid Grönsta blev det några spänsthopp som avslutning på passet.

Och några utfallssteg hemma.

Och några små hopp till.

 

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS