Info

Kl 23.15 på fredagskvällen sattes ett nytt rekord på Furunäsvägen. Då lyckades Tove Langseth göra 18 chin-ups på raken. Slut på meddelandet.

Kommentarer

10 kommentarer

Post a comment
 1. juni 8, 2012

  Grymt bra jobbat! Imorgon ska jag ut på pinn-jakt igen. Det får bli med klossar – oavsett hur det ser ut.
  Visst är det 20 som är målet? Då är du ju snart där:)
  En fundering som jag har; har du inte varit skade-drabbad? Du springer ju en hel del? Eller är det månne för att du är duktig på de där förebyggande övningarna?
  Springer du efter eget huvud, eller har du någon som gör träningsprogram åt dig?
  Ja, då var det slut på frågestunden denna gång:)

  • juni 9, 2012

   Tack! Japp, 20 är målet så snart hoppas jag…
   Jag har haft lite problem med framsida lår men som tur var så försvann det till Sthlm Marathon. Försöker vara försiktig vid backträning och intervaller. Men annars har jag hittills haft tur måste jag säga.
   Jag skrev i ett inlägg här i torsdags att jag var hos Pekka Kanerva, en kille som hjälpt mig lite med mitt upplägg. Men det var först på slutet här, annars har jag tränat efter eget huvud och blandat lite med övingar från Anders Szalkais program som finns på marathon.se
   Men scheman funkar ju inte alltid med verkligheten och ens liv så jag har ofta gått på känsla och min egen vilja. Känns viktigt att det är kul och inte blir någon press i löpningen.

 2. Anonym #
  juni 9, 2012

  Kul att följa din blogg :). Jag fick tips från Anna Rietz om dig och din blogg efter att jag spang maran. Du är mycket inspirerande!

  • juni 9, 2012

   Tack, kul att ha dig här! Bra tips av Anna, haha. Hoppas det gick bra för dig på maran i skitvädret!

 3. Ullis #
  juni 9, 2012

  Grattis, starkt jobbat! Man blir ju lite stressad av din framfart… men mest inspirerad! 😉 //Ullis

  • juni 9, 2012

   Det är ingen tävling – bli inte stressad! Vi kämpar vidare tillsammans!

 4. juni 9, 2012

  R E S P E K T

 5. juni 9, 2012

  Väldigt inspirerande blogg! Och coolt med 18 chins. Mitt rekord är 15, men det var länge sedan. Två graviditeter sedan för att vara exakt. Testade härom dagen, nu klarar jag 6. Undrar därför hur lång tid det tog för dig att jobba dig upp till 18? Och en annan fråga, jag gör mina åt andra hållet, alltså händerna åt andra hållet. Har du valt att göra åt ditt håll pga hur du vill bygga muskler för löpningen?

  • juni 10, 2012

   Hej Madde! Vad roligt att du gillar bloggen, tack! Jag har kört enligt detta program: http://twentypullups.com/ Jag har hållit på mer än 6 veckor och har även börjat köra med ryggsäck med tyngder i för att avancera, tyckte det gick lite trögt där ett tag. Vad gäller handgreppet så sägs det ju att det som du kör är jobbigare. Jag skulle nog säga att det är aningen jobbigare men inte så stor skillnad ändå. Tror ”mitt” handgrepp bygger mer biceps och det andra mer rygg. Nä, det är inget jag tänkt på för löpningen utan håller som jag gör för att jag gillar det mest…då blir det också roligare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS