Info

Finns ingen bättre fredagskänsla än att vakna en solig morgon och springa 10 km terräng innan jobbet. Försökte dra in alla lukter längs spåret. Åh, den här tiden är så kort när allting blommar och doftar sommar och är såhär förbaskat fint. Började tänka på hur allt hänger ihop; jorden, människan, förgängligheten etc och det blev ett totalt känslocrescendo där runt kl 06.20.

Observera min Finisher-tröja som jag fick efter målgång på Stockholm Marathon. Lite stolt är man allt och jag märkte att lite olika morgonpigga damer med hundar uppmärksammade den i spåret. ”Ursäkta, du kanske vill läsa vad som står på min tröja? Såhär, jag springer lite långsammare och vinklar mig mot dig när jag passerar så du hinner läsa.”

Svårt att hinna med långt pass på morgonen men jag hann i alla fall med lite utfallssteg och hopp. Sen skrek kroppen: Frukost!

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Hanna #
  juni 8, 2012

  Ser superhärligt ut! Gillar verkligen din blogg, den ger pepp! Men jag undrar hur du tar alla dina bilder? Och med vad? När du är ute och springer sådär (ensam?) ?

  • juni 8, 2012

   Pepp pepp! Mycket roligt att du gillar. Ja du, mina bilder. Min ena dotter hjälper mig ofta när jag är hemma men sen har jag fixat bästa appen precis med auto-funktion. Jag springer alltid själv så sen använde jag t ex nu imorse.

 2. juni 10, 2012

  Hej Tove, jag hittade din blogg via FB och blev väldigt glad – inspirerande och snygg! Tusen frågor har jag men jag börjar med en: När du springer tidigt på morgonen, gör du det på fastande mage? Jag sprang runt Brunnsviken i morse och hade druckit lite vatten innan men kände kanske att jag borde ätit något också…en banan?

  • juni 10, 2012

   Hej Mikaela! Kul att du är här! Åh, det där med mat är ju så individuellt. Jag springer bra på fastande mage och har svårt att äta för tätt inpå pga håll. Men som sagt, väldigt individuellt tänker jag. En banan är ju perfekt om det funkar för en!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS