Info

Ropade trevlig helg, drog på mina Adios och kutade mot Lidingö. Vet inte vad det är men jag håller ofta högt tempo hemåt, det är som att känslan i stan på kvällen får mig att vilja springa fort. Har hört att det är samma sak med hästar, att de alltid springer fortare när de får styra kosan hemåt mot stallet. Kändes som det kommer bli en skön fredagkväll för alla som ska hänga kvar i stan, öl och drinkar och hela rasket. Själv sick-sackade jag Odengatan fram, värsta slalomstilen. Framme vid korsningen Odengatan/Roslagsgatan var det plötsligt rött för mig och en polisbil var precis redo att köra. Till saken hör att jag är extremt rädd för poliser. Helt utan anledning! Jag vill påstå att jag alltid skött mig, aldrig snott något, inte ens en liten karamell. Trots min polisrädsla kutade jag helt sonika mot rött, det är bara löpningen som kan få mig att göra sånt mitt framför ögonen på en konstapel. Rebelliskt!

På Lidingöbron finns en räknare som räknar cyklister som passerar per dag. Precis när jag kutade förbi stod siffrorna på 999. Vad jag vill säga med det vet jag inte men det kändes som ett bra fredagstecken. 10 snabba km blev det.

Trevlig helg!

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. juni 8, 2012

  Ja, trevlig och solig helg!

 2. tuffanna #
  juni 8, 2012

  Snygga tights – var kommer de ifrån?

  • juni 9, 2012

   Hej!
   De kommer från Stella McCartney men tyvärr är de ett år gamla. Det var en annan tjej som frågade förut så då surfade jag runt för att kolla om de fanns kvar. Hittade inte då men dammsuger man verkligen nätet så borde man ju hitta någonstans. Snake print run tights tror jag de hette.

  • juni 9, 2012

   Alltså Adidas by Stella McCartney!

 3. juni 8, 2012

  Ja precis; var kommer de snygga tightsen ifrån Tove? Jättefina!

  • juni 9, 2012

   Linda, som sagt från Stella McCartney men kan nog bli lite svårt att hitta… men någonstans i världen borde de ju finnas kvar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS