Info

Idag var jag hos Pekka för att lyssna på lungorna. Pekka är en bra och hård man som sitter på Västmannagatan i Stockholm och som hjälpt mig med träningen här de sista månaderna, anpassat den efter mig och mina förutsättningar. Hur som helst, idag var det främst för att lyssna på min andning som jag var där, jag har som sagt haft en astmaliknande känning efter loppet. Inget som gör ont och inget som enligt Pekka var farligt efter att han lyssnat. Diagnosen löd slemhinnesvullnad och oftast ger den med sig av sig själv. Fick klartecken på att börja springa igen – yeay!! Två dagars vila känns som två veckor så detta gjorde mig mäkta glad. Dock kommer jag vänta med intervaller, tröskelträning och backpass ett tag. Dels för att luftrören ska återhämta sig men också för att kroppen ändå inte är mottaglig för den typen av träning än och snarare kan det bryta ner mer än det ger. Men springa kan jag så nu blir det härlig distanslöpning en tid. Efter jobbet sprang jag hem. Försökte ta det lugnt men det är svårt när man känner att man har bra kraft lagrad så kanske att jag kutade på lite väl fort. Inge problem med andningen dock.

Spänstövningar har jag också tänkte roa mig med framöver. Ser proffsigt ut va?

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Leif #
    juni 8, 2012

    Det är klokt att du lyssnar på kroppen och inte chansar på att allt är lugnt. Själv ligger jag hemma med feber och lyssnar på kroppen typ hela tiden. Rätt långtråkigt. 🙂

    • juni 8, 2012

      Nää vad tråkigt! Stackars dig. Innan man blir sjuk så kan man ibland tänka att det skulle kunna vara lite mysigt att vara sjuk någon dag sådär. Men det var innan man började kuta mycket. Och dessutom så blir det aldrig någonsin mysigt utan man bara ligger där och har just trist. Krya på dig! Ät nötcrème!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS