Info

Planen var att springa Lidingöloppet den 29 september men nu blir det istället Berlin Marathon. 30 september smäller det! Förhoppningsvis i aningen bättre väder än i lördags. Yeay!!!

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Ida #
  juni 5, 2012

  Spännande! Du kommer nog springa väldigt snabbt på den snabba banan! Sub 3.00??!! 🙂

  • juni 5, 2012

   Ahh vettisjutton om jag fixar det till dess, Ida… men någon gång! Nu tyckte jag mest det var så kul att springa och vill göra det igen! Ska bli kul att testa en annan bana!

 2. Ullis #
  juni 5, 2012

  Vad roligt! Då kanske vi ses där i vimlet innan, du kommer säkert att persa! ps Jag såg dig i tältet i lö men du såg väldig sammanbiten ut och jag själv var småstressad över om jag skulle byta till långa tights, keps? Jacka? Kändes inte riktigt lägligt att snicksnacka liksom… allt gott/Ullis

  • juni 5, 2012

   Åh men såg du mig? Du skulle hejat! Men jag kan tänka mig att jag såg sammanbiten ut, samma tankar i mitt huvud, linne/långärmat/när lämna in kläderna? etc etc… Men ser du mig i Berlin så måste du heja, även om jag ser arg och sur ut. Jag är bara koncentrerad (förmodligen)! Hej så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS