Info

Morgontur till jobbet. Insåg att det var ett tag sen jag sprang till och från jobbet, nu när dagarna är så långa hinner man ju lättare träna på kvällarna. Det var i alla fall trevligt att ta den gamla rutten igen. Det känns lite i mina lår att de kämpat i helgen. Min tanke är att ta det lite lugnt med kvalitetspassen den här veckan, låta kroppen återhämta sig och istället köra mer lätt distans. Lustigt att springa genom stan igen, det är som att det var en annan stad, en annan plats, jag sprang genom i lördags. Jag fick upp rätt bra fart, tack kroppen för att du känns hel!

Duschade och bytte om. Hade råkat ta med mig fel mascara så idag blir det fullt färgcrescendo; orangea naglar, gula skor och blå mascara. Hmm, inte helt AD-mässigt detta.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Ida #
    juni 4, 2012

    Hur mycket tränar du i veckan i antal mil?:-) har du någon vilodag varje vecka?

    • juni 4, 2012

      Ja du, bra fråga men jag räknar inte riktigt mil på det viset. Det är väldigt olika vecka från vecka. För mig är det viktigt att träningen känns kul, jag vill inte känna någon press. Det gör att veckorna kan se väldigt olika ut, också beroende på om jag har känning någonstans. Jag har absolut vilodagar, framförallt efter långpass eller hårda intervallpass. Men sen gillar jag inte att vila så mycket men försöker göra det ändå. Jag tror man ska känna in sin egen kropp men observera att jag inte är någon expert på detta. Jag har fått lite hjälp av en kille som heter Pekka Kanerva men sen blandat lite med program från Marathon.se i perioder samt sen själv gjort det jag tycker känns kul och skönt. Jag har inget recept…går på känslan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS