Info

Vilken underbar dag! Har aldrig fått så många grattis i hela mitt liv! Kan man spara den här måndagen i en liten burk och ta fram någon gång då man känner sig deppig? Kutade hem efter jobbet och ja, jag lovar, jag tog det lugnt. Hemfärden blev extra rolig då Olle åkte bil och vi tävlade om vem som tog sig Odengatan fram snabbast. Han fick rött och jag sprang förbi på ett retsamt vis men nesligt nog hade han därefter tur med nästa lyse och då var det ajöss. Fin jogg hemåt. Dagens väder hade man gärna sett i lördags om man säger så.

Finns inget trevligare än att springa in till oss genom vår enorma syrénhäck. Inser dock att lite tid från löpningen kanske borde gått till att sköta om den.

Jo, sen testade jag Pilatesbollen. Och nu behöver inte någon Pilates-expert kommentera och säga att jag gör fel och att min hållning är dålig för det här är liksom första gången men jag är generös och bjuder er på spektaklet. Kan bara säga att detta var ett mycket bra inköp. Verkar finnas tusentals övningar att ge sig på när man väl lyckas sno bollen från barnen.

Den här motoriken behöver vi jobba lite på ser jag.

Tack för idag. Slut för idag.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS