Info

Jaha, dagen efter stora dagen. Det känns…ungefär precis som vanligt faktiskt. Det jag är allra mest glad över är att jag sprang. Vägen fram till Stockholm Marathon har känts som en oändlighet och det värsta jag kunnat tänka mig är att jag skulle bli sjuk just till den 2 juni. Men nej, det var jag inte, jag sprang! Känns också otroligt skönt att vakna helt utan skavanker. Hade ont i min ena höft när jag sprang men jag bara sket i det och kutade på och idag känner jag inte av den. Ett pytteskavsår på ena utsidan av foten, det är det enda kroppsliga minnet från gårdagen. Och ja, lite stela lår. I alla fall, gav mig ut på en återhämtningsjogg nu på morgonen. Regnet öste ner men det var ändå som en smekning jämfört med gårdagen. In i skogen, 5 lugna km. Känns som att komma in i en stor oas av frid. Avslutade med en sväng ner till hamnen.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. mati #
    juni 3, 2012

    Jag trillade in här några veckor innan maran och har läst din utmärkta och inspirerande blogg med stigande spänning. Jag hade ingen möjlighet att springa själv pga orsaker, så igår satt jag vid tv:n och kollade på alla modiga som sprang i skräpvädret. Och när de filmade vid målgången fick jag se (vad jag i alla fall tror var) dig där – kände igen dig tack vare diverse bilder. Hursomhelst, väldigt imponerade löpning och tack som tusan för inspiration – i höst har jag bestämt mig för att springa Alpes de maritimes-maran.

    • juni 3, 2012

      Haha, ja det var mig du såg! Några kompisar hade sett mig och jag såg det själv på tv4 Play igår kväll. Vad kul att höra att du följer bloggen men synd att du inte kunde springa själv. Du får ladda för Alpes des Maritimes, det låter grymt! Blir sugen själv…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS