Info

Barnen sover – på med ryggsäcken! Jag + mina extra 7,5 kilo. Idag var det svettigt. Kroppen lite post maratrött men herregud, armarna, ni har ju ändå inte sprungit! Så jag körde på med serien 8-7-7-6-10. Men de sista två, vet knappt om de kan räknas som chins, snarare någon form av spasmer.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. Leif #
  juni 4, 2012

  Jag har börjat så smått med min dörrtrapets nu, men i lördags brakade den ner! Jag struntade i att sätta dit de där små säkerhetsbågarna (ville inte borra i dörrkarmarna) för jag tänkte att jag väger ju inte så mycket och den verkade sitta riktigt ordentligt ändå. Men jag krashlandade mitt uppe i en pullup. Landade på knät och fick mig en tankeställare. Gör om, gör rätt.

  • juni 4, 2012

   Men aj! Nu känner jag mig skyldig. Själv ringde jag in min pappa när stången skulle sätta upp. Jag är ju bara 37 år gammal så det är ju förståeligt eller hur? Hur som helst, hoppas du inte tappade sugen!

 2. juni 4, 2012

  Du är så GRYM! Jag blir så impad av din marathontid och dina chins. DU inspirerar! 🙂

  • juni 4, 2012

   Men herregud så härligt att höra, Ninni! TACK!

 3. juni 5, 2012

  Jag håller ju såklart med ovan: du inspirerar! Som ett bevis på detta kör jag nu igång jakten på 100 armhävningar. Nu jäklar!

  • juni 5, 2012

   Snyggt Jeanette! Vi kommer kunna lyfta bilar på våra bara armar efter sommaren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS