Info

Johorå, när man har sprungit ett Marathon så får man köpa något till sig själv. Jag slog till på en pilatesboll, träningsmatta och ett hopprep. Ett jäkla slit att pumpa upp bollen dock, snudd på värre än att springa självaste maran. Dessutom har jag inte sett skymten av bollen sen den blev uppumpad då den tydligen spelar en oerhört viktig roll i ungarnas lek.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. juni 3, 2012

  Själv har jag kånkat fram stång och tillhörande vikter från ett bortglömt hörn i förrådet. Perfekt att köra marklyft och annat nyttigt ute på altanen när unge har somnat. Hemmagym är grejen!

  • juni 3, 2012

   Det där låter ju oerhört bra. Jag vet, hemmagym it is! Det enda är att man skulle behöva ha ett helt rum för alla prylar…

 2. juni 3, 2012

  Aha, där kom presenten! En mycket bra present, både för dig och för oss som följer dig:) Nu ser jag fram emot diverse olika övningar som jag kan inspireras av! Köpte förresten hem en pinne härom veckan, men den var för kort, så nu fortsätter sökandet tills jag hittar en som passar. Annars blir det till att skarva med klossar och eftersom den ska hänga in mot köket för allmän beskådan så måste det se någorlunda snyggt ut:)

  • juni 4, 2012

   Men så bra, kul! Ja det är lite lurigt var pinnen ska sitta, det blir ju en väldans gymkänsla direkt. Jag hängde den i dörren till sonens rum vilket skapar lite spänning då jag ofta hänger när han somnat. Ska han vakna eller inte…? Lycka till med att komma igång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS