Info

På lunchen drog jag ut på stort klocktest. Smög längs väggarna då jag skämdes lite, folk måste ju trott att jag var en person som var extremt dålig på att hålla tiden och därför var tvungen att ha tre klockor på armen. Alternativt tänkt att jag måste vara besatt av att hålla tiden på sekunden. Det sista stämmer i för sig just för tillfället! Hur som helst så blev jag ännu snurrigare av mitt lilla test då alla tre klockor gick rätt olika. Herregud! På väg hem åkte jag förbi Östemalms IP för att hämta min nummerlapp. Vem hittade jag där om inte en kille från Garmin. Gissa om jag flög på honom! Drog upp alla tre klockorna och han kollade alla inställningar. Allt var korrekt, inga konstigheter som han kunde se. Han hjälpte mig även med lite annat jox men något mer måste han gjort för sen när jag testade igen så var de synkade – äntligen! Samma känsla som när man ropar på datakillen på jobbet för att något inte funkar men sen precis när han kommer så funkar det. Strunt samma, oerhört skönt att detta är utrett. Så nu är beslutet taget: jag springer med Garmin 610!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS