Info

Tisdagskväll. Vad gör man då? Jo, man värmer upp lugnt och skönt och sen kutar man 300-metersintervaller med White Stripes i lurarna. Inte tokfort men fort. 8 stycken. Sen värmer man ner och springer förbi söta hästar och folk som spelar tennis i kvällssolen. Det ser alltid så lyxigt ut att spela tennis utomhus såna här fina sommarkvällar. Hur kan de vara sådär lagom svettiga jämt och jag fattar inte hur de håller sina frisyrer på plats heller. Själv har jag bara spelat tennis en gång, det var länge länge sen och det var med ett gammalt träracket från typ 20-talet (typ på landet hos någon). Det gick urdåligt och jag minns att jag var så förvånad för jag har alltid trott att det var så enkelt om man var lite stark i armarna. Vill fortfarande tro att det var rackets fel. Sen hem till havregrynsgröt. Nej, jag kör ingen kolhydrattömning. Inte på premiärmaran.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS