Info

När jag var på filminspelning på Mallorca nyligen så satt vi efter dagens slut och pratade om vad man var för djur. Andra skulle alltså säga vilket djur som mest påminde om en och det var förbjudet att på smörigt vis bara säga saker som “en tiger” etc. Det är ju för bra och liksom för generellt. Alla vill ju vara en tiger ungefär. Sara funderade en stund och sen sa hon “Tove, du är en stäppvarg.” Och jag tänkte, en stäppvarg? En skabbig och dålig stäppvarg? Men sen sjönk det in några sekunder. En stäppvarg härjar ju runt på stäppen, kämpar på fastän det är varmt och tappar inte humöret fast den sällan hittar nåt godare än en mumifierad mus att äta. Stäppvargar är även lite gråa sådär och det passar dessutom mitt hår. Ja, jag är en stäppvarg! Men varför skriver jag om det här? Jo, för på maran så är det lite mitt mantra tänker jag. Att jag är en stäppvarg som kämpar på och jagar, sliter och inte ger upp. Jaha, så tänker jag.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS