Info

Inget går upp mot lite kattgos innan en springtur. Har velat lite kring hur jag ska lägga upp de återstående dagarnas träning men bestämde mig till sist för att köra snabbdistans och korta intervaller idag. 3 km uppvärmning i Lidingöloppsspåret och sen sprang jag 5 km snabbdistans. Höll bra fart och jag bannade återigen mig själv för att ha stått så långt bak på Milspåret. Man fick ju bara en bruttotid! Well, get over it. Efter det sprang jag ner till Grönsta där äldsta dottern och hennes kompisar hade picknick. Det passade ju bra för då fick jag lite motstånd på mina 200-metersintervaller.

Lång nedjogg då jag även testade geldrinken jag köpte igår. Förutom att jag öppnade den knasigt så en massa ploppade ut över hela mig så verkade magen tycka den var ok, men herregud vad sött det var! Sen hem till jordgubbar.

Står och blickar ut över våra ägor (läs radhusplätt).

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Leif #
    maj 28, 2012

    Jag brukar köra med nötcreme i stället för gel på längre lopp, kan rekommenderas. Mycket godare än gel, och har ungefär samma effekt. Dessutom till en bråkdel av priset.

    • maj 28, 2012

      Men vilket bra tips! Jag som dessutom ÄLSKAR nötcrème. De är också mindre vilket passar min lilla shortsficka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS