Info

Det här med att trappa ner. Jag gillar det inte alls. Jag blir alldeles nojig av det och tycker mig hela tiden känna massa sjukdomstecken. Så min tanke är att jag minskar ner på antal kilometer men springer så ofta jag känner för det. Typ smårundor för att hålla psyket i schack. Idag är det dock vilodag från löpningen efter onsdagens millopp och gårdagens backpass. Har en liten känning i ena skinkan (!) så bäst jag tar det lite lugnt. Däremot har jag idag väntat på taxi ett antal gånger och då passat på att stå i stekhet sol i kolsvarta kläder för att få in känslan om det nu blir såhär varmt på maran.

Ja såhär har jag stått och pressat idag. Någon slags mental träning är det väl ändå? Jag har också varit förbi trevliga Löplabbet på hemvägen och inhandlat olika gels. Jag kan ingenting om det, kan inte ens uttala hur det heter, men tänkte i alla fall testa att äta/dricka det på något pass i helgen. Tar nog med mig det på maran utifall att men satsar på vatten och lite sportdryck i första hand.

I övrigt laddar jag kroppen med fredagsmat.

 

 

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
 1. Karin #
  maj 25, 2012

  Låter som en klok tanke att trappa ner men ändå få kuta lite. Du ska göra det som känns rätt för dig.
  Jag ”gillar” Dextrosol gel citron. Fast den är hiskeligt söt så tungan krullar sig.
  När jag springer långt brukar jag ha 1 Dextrosol tablett för var 5:e km på så sätt har jag något att se fram emot. Knasigt jag vet.
  Ha en skön kväll.

 2. maj 25, 2012

  Aha, där ser man. Jag kutar alltid helt tomhänt och bara med vatten. Men måste säkra upp nu… Detsamma, trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS