Info

På väg hem från jobbet kom White Stripes på radion och jag kände att jag bara måste springa och lyssna på White Stripes ikväll. Spelar ingen roll att benen var lite trötta efter gårdagens mil. Bytte om och sen ut. När jag kom ner till Grönsta så var det stor orienteringstävling på gång. Barn och vuxna som kutade runt i skogen med kartor. Herregud orientering, kan knappt tänka mig något värre. Kan bero på att jag själv ogillar att läsa kartor plus har kasst lokalsinne. Jag tycker tjusningen med att springa helt försvinner när man ska lista ut var man är hela tiden. Som att köra bil i ett vackert landskap och nonstop bråka om vägen. Men söta var de, alla barn som sprang runt med kartor hit och dit. Gissar att de där 6-åringarna är vassare än jag. Kanske inte på att springa men definitivt på att hitta. Jag körde lång uppvärmning och sen 3 km backintervaller. Avslutade med skön nedjogg längs Kyrkviken

På vägen hem pallade jag syréner som hängde ut från en trädgård och tog den här oerhört artistiska bilden i kvällssolen.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Leif #
    maj 25, 2012

    Det krävs en erfaren reklamare för att lyckas komponera en sån där bild. Det är inget vi lekmän ska ge oss på.Trevlig helg!

  2. maj 25, 2012

    Haha, vet i sjutton om ens en luttrad reklamare ska ge sig på det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS