Info

Sommar är Gotland. Och premiär för mig på Visby Halvmarathon. Det är då jag är alldeles gyllene brun och harmonisk och har bara ätit ekologiskt under flera veckor och sovit bra och all stress är puts väck och mina naglar är hälsosamma och går inte av och håret är alldeles välmående och jag springer snabbare än någonsin. Eller ja, i mina drömmar i alla fall. Hur som helst så springer jag den 28 juli.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS