Info

En kort kvällstur inför morgondagens lopp. 7 lugna km och några koordinationslopp. Benen kändes lite tunga till en start och min sträckning gör sig påmind emellanåt. Men till imorgon ska det vara fart i benen!

Rent allmänt går jag runt och är så fruktansvärt rädd för att bli sjuk, känner efter nonstop och hostar någon på bussen så tar jag mitt pick och pack och byter plats. All artighet är som bortblåst, jaha du var sjuk för två veckor sen, tack hej. Tycker mig ha en liten, liten känning av förkylning men det kan också vara inbillning för jag mår i alla fall bra. Nu jäklar kroppen, nu håller du dig i form till den 2:a juni, det säger jag bara.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Ullis #
    maj 22, 2012

    Känner igen skräcken för att bli sjuk och skadad 🙂 jag ska också springa min första Sthlm maraton och siktar 4 tim. Jag har bara löptränat i drygt ett år innan dess så hatade jag att springa… Och som nybörjare är din blogg sjukt inspirerande att läsa! Upptäckte den via maratonbloggen men din är mycket bättre. Lycka till på milspåret och på maran förstås! //Ullis

    • maj 23, 2012

      Detsamma, lycka till med allt och jättekul att du gillar min lilla blogg! Jag har köpt sån där alcogel som jag nu smörjer in händerna med så fort jag petat på något i tunnelbanan. Det är ganska larvigt för jag har ju tre småbarn och är det något som jag kommer bli sjuk av så är det ju av någon dagisbakterie… men jag smörjer på likväl ändå. Vi ses den 2:a!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS